Det var länge sedan det var så här spännande…

 

Jag har lånat rubriken av min förra kollega författaren Cecilia Davidsson. Hon har fångat det på pricken. Det är nu det är spännande. Just nu.

 

Jag har grubblat mycket över förändringar i sommar. Kan en människa förändras? Går det att ångra sina handlingar utan att förneka sig själv och sina tidigare erfarenheter?


I olika intervjuer har frågorna stötts och blötts. Jag är fortfarande osäker. Kan en människa förändras eller är det rent av så att vi bara gör nya saker på samma sätt som förut. Kan vi kanske bara försöka förändra vårt sätt att tänka, eller är även det omöjligt?


Kan jag plötsligt börja tycka att allt det vanliga invanda är otroligt spännande? Kan jag som i Cecilia Davidssons novell plötsligt se en man flyga?


Läs mer om förändringar i Allas och i Accent. Jag har en förkärlek till tidningar som börjar på A, därför har jag debuterat som skribent i Allers i sommar. Två artiklar till kommer under hösten.


Men jag är också förtjust i tidningar på D, både på Dagens och Dagens Nyheters redaktioner ligger artiklar och väntar på publicering.

 

Flera spännande projekt väntar i höst. Det är tur att jag har simmat mer än någonsin i sommar. Nu när simsäsongen är slut kändes det riktigt lätt att springa i spåret på idrottsplatsen. Hoppas jag hinner vänja mig vid löpningen innan isen lägger sig. För då är det dags för vinterns höjdpunkt. Långfärdsåkning på skridsko.

 

Arrivederci!